KOOP EN RUIL IN!

Wij van de–bankenfabriek zien steeds vaker dat mensen hun oude bank weggooien om vervolgens een nieuwe via onze site aan te schaffen.
Echter belanden deze, toch nog vaak redelijk mooie, banken bij het grofvuil. Maar wist je dat er heel veel Nederlanders van een minimum moeten rondkomen en vaak geen middelen hebben om nieuwe meubelen te kopen?
Wij willen hier iets aan doen, door jouw oude bank terug te kopen en vervolgens aan de minder bedeelden te geven. Je komt op een gemakkelijke manier van je oude bank af en krijgt er ook nog iets voor! Hoe mooi is dat? En vervolgens help je op die manier andere mensen weer aan een redelijk zitcomfort. Dus koop en ruil in!
Dit noemen wij nou een win-win situatie. Drie partijen helemaal blij. Jij een nieuwe bank en de oude bank levert nog wat op. En mensen die het hard nodig hebben zitten er weer warmpjes bij.
Deze fantastische actie geldt uiteraard alleen bij de aanschaf van een nieuwe bank.

Dus koop en ruil in!

HOE WERKT HET?

Je ziet op onze unieke site een leuke bank en hebt deze samengesteld zoals jij dat wilt. Vervolgens kun je een afspraak maken om de bank in onze showroom uit te proberen wat zitcomfort betreft. Je neemt vervolgens ook een foto mee van jouw oude bank en wij doen een goed voorstel. Koop en ruil in!
Mocht je akkoord gaan met ons bod dan bestellen wij jouw nieuwe bank en bij aflevering hebben wij de afgesproken prijs van de nieuwe bank gecrediteerd. Wij plaatsen de nieuwe bank en nemen vervolgens de oude mee retour, die wij weer aanbieden aan klanten die zich bij ons hebben aangemeld voor een gratis nieuwe bank. Deze mensen hebben aangegeven of ze een 2- of 3 zitsbank willen, een longchairbank of Ottoman bank, danwel een hoekbank. Wij nemen contact op met de klanten, en kunnen de bank gratis in ons magazijn afhalen.

De-bankenfabriek voor meer online service!