OVER ONS

De Eetstoelenfabriek

Na het enorme succes van fabriekmeubels.nl, fabriekverlichting.nl, fabriektafels.nl, de-bankenfabriek.nl en de-interieurspecialist.nl hebben wij mede op advies van onze klanten, en de vraag naar wat apartere en exclusievere eetstoelen een nieuwe site gebouwd: de eetstoelenfabriek.nl. Met deze zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site kunt u online zelf uw perfecte stoel samenstellen. Dat is mogelijk met behulp van onze unieke stoffen- en leer configurator. Als u uw stoel heeft gekozen kunt u een stof of leder aanklikken en zo uw eigen unieke stoel creëren. Mocht u twijfelen over de keuze of de uitvoering van uw stoel, dan kunt u altijd naar onze prachtige showroom komen, waar u de meeste modellen kunt zien en uitproberen.

Zakelijke markt

De eetstoelenfabriek levert ook al jaren eetbanken en eetstoelen aan de eigenaren van hotels, B&B, restaurants en vakantieparken zowel in binnen- als buitenland. Ook eigenaren die woningen verhuren weten ons steeds vaker te vinden. Mede door onze snelle levertijden kunnen wij snel anticiperen bij vraag naar grote afnamen. Tevens kunnen wij ook de gehele verzorging op ons nemen zoals vloer, gordijnen, zonwering,  verlichting en zitbanken. Onze interieur specialist helpt hierbij met het samenstellen van een totaalplan.

Over onze stoelen

Onze stoelen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals ijzersterke beukenhouten frames, het beste rvs en stalen frames voor een lange levensduur. Andere typen frames zijn weliswaar goedkoper, maar vertonen ook sneller mankementen.

Nosagvering voor een supercomfortabel zitcomfort:
– Onze eetstoelen zijn voorzien van een nosagvering. Hierop geven wij een garantie van drie jaar.
– De meeste fabrikanten kiezen voor singels van linnen of rubber voor het zitgedeelte. Dat maakt een stoel wel goedkoper, maar hij zakt ook sneller in. Bij een nosagvering blijft het zitcomfort lang behouden.

Kwalitatief hoogwaardige stoffen
Wij werken uitsluitend met stoffen die ook geschikt zijn voor eetstoelen die vaak onderhevig zijn aan vlekken en etensresten. Tevens kunt u kiezen voor onze Care Fixx vlekgarantie waarbij de stoelen worden geïmpregneerd. Hierop krijgt u 5 jaar garantie!

Het verschil met de concurrentie zit hem in de details

  • Bij ons wordt de nadruk gelegd op perfecte stoffering. Aandacht en passie van de rompenmaker.
  • Hoogwaardige leder- en stofkeuzes.
  • Alles perfect ingepakt om beschadigingen te voorkomen.
  • 100% Nederlands Ambachtelijk Product!

Al onze stoelen worden zeer professioneel bezorgd Transport2go. Deze zeer gepassioneerde jongens bezorgen onze meubelen met veel liefde voor ons product en zijn zeer klantgericht.

Waarom de eetstoelenfabriek.nl?

Stoelen vormen een belangrijk onderdeel van de inrichting van een huis of kantoor. De consument weet vandaag de dag precies wat hij zoekt en is ook bereid daarvoor te betalen. Maar de prijs van een stoel wordt hoger door onder meer de huur van de winkel en de personeelskosten.

Wij, van de eetstoelenfabriek.nl, geloven dat het goedkoper en beter kan. De eetstoelenfabriek.nl, biedt de consument gemak, sfeer en gunstige prijzen. Onze missie is eenvoudig: online topkwaliteit stoelen verkopen tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Ons uitgangspunt is: als u tevreden bent over onze werkwijze en producten, dan heeft de eetstoelenfabriek.nl bestaansrecht. U bent onze ultieme succesfactor!

Met vriendelijke groet,

Hans Gonggrijp

Berenkoog 14
1822 BJ Alkmaar
(industrieterrein Beverkoog)
info@fabriekmeubels.nl

Bel voor het maken van een afspraak:
T 072-5616126