UNIEK!

Jouw favoriete eetstoel of eetbank (vóór aankoop) eerst zien bij je thuis!

Uniek bij de eetstoelenfabriek.nl is onze eetstoelenservice aan huis.

Heb je een mooie stoel of eetbank gezien op onze site maar ben je niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Dan kan onze interieurspecialist vrijblijvend bij je thuis langskomen met de stoel of eetbank van jouw keuze. Hij neemt alle mogelijke stofstalen en poot mogelijkheden mee, om samen met jou tot de ultieme combinatie te komen.

En heb je nog meer vragen over jouw interieur dan is onze interieurspecialist de juiste persoon. Hij weet als geen ander balans en harmonie te brengen in jouw interieur. Naast stoelen en eetbanken kunnen wij namelijk alles leveren, van gordijnen, kasten, eettafels, banken, lampen tot aan vloeren en meer.

Ons advies op maat is gratis bij aankoop van een stoel of eetbank. Mocht je echter niet kunnen slagen, rekenen wij slechts € 50,= voor de reiskosten.

Zeg nou zelf, hierin zijn wij toch echt uniek!

Wil je meer informatie of toch graag direct een afspraak maken om een stoel of eetbank bij je thuis te zien?

Bel gerust op 072-5616126 of 06-22694323

Kijk ook eens op onze andere unieke sites om te zien wat wij allemaal doen. Van een maatbank tot een hangend tv-meubel op maat of prachtige vouwgordijnen, wij zijn in staat om van jouw woning tot een paleis te maken. Vele tevreden klanten zijn je voor gegaan, dus laat je vrijblijvend inspireren en adviseren voor jouw ultieme interieur!

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

Fabriektafels.nl

De-interieurspecialist.nl

Wasbare stof

Wasbare stof met de extra optie; 5 jaar vlekgarantie van Care fixx.